Nyhed

Mandagens Skandinaviske Frækkert på BN…

Det er første runde i den bedste norske række Eliteserien, som man kalder den på disse kanter. Det nationale mandskab klarede sig fint til at starte med, men endte med at spille remis 3-3, efter en ellers sikker føring. Helt som i Danmark opgør.

Stabæk – Lille ström = 1 = Odds X,XX
Spillet hvor du kan spille uanset alder med PayPal…

Stabæk er sammen med dagens gæster 2 af de mandskaber vi mener skal konkurrere med Rosenborg og et par andre, om den endelige titel til efteråret. I Norge spiller man nemlig vinter-vinter forløb.

Det er altid lidt risky at spille på første runde, men vi mener at Stabæk har haft et glimrende tilløb til sæsonstarten, med indtil flere gode resultater. Kun 2 optakts kampe er tabt og det ene var mod IFK Göteborg.

Det er heller ikke unormalt at når disse 2 hold mødes, så er det hjemmeholdet der vinder og på den måde deler de over sæsonen. Vi satser på et frækt 1-tal og en sikker hjemmesejr.

*

Lilleström har også haft et godt tilløb, men ikke helt så fine resultater sammenlagt. Men som hjemmeholdet har Lilleström også kun tabt 2 opgør. Men de har også spillet en hel del remiser.

Det som man kan læse sig til og som resultaterne også indikerer er, at defensiven stadig mangler stabilitet og sikkerhed. Flere nye er kommet til og det har indtil nu ikke helt fladet på plads. Vi tror at de stadig lige mangler det sidste her i sæsonstarten.

Stabæk – Lille ström = 1 = Odds X,XX
Spillet hvor du kan spille uanset alder med PayPal…

To Top