Sikre

Mandagens Sikreste valg fra BettingNews…

Så er det blevet mandag og efteråret har efterhånden lagt sin kølige og blæsende hånd over det danske land. I dag har vi taget et grundigt kig på dagens spilleudbud og det var rimeligt hurtigt gjort. Der var nemlig stort set ingen kampe at vælge i mellem denne mandag.

Det skyldes at der skal spille 2 landskamps runder, startende fra på fredag, hvor det er VM kvalen der er i spil. Derfor har de fleste lande lukket ned for deres 2 bedste rækker i de næste 10 dage, indtil disse kampe er afviklet.

Vi har besluttet – hvilke var rineligt nemt – at vi ikke lægger noget ud i dag, da vi ikke kan finde noget vi selv ønsker at spille på. Indtil fredag må vi se om der er kampe der er værd at spille på – ellers bruger vi tiden til at samle vinde og de enkelte landshold inden på fredag. 

Danmark skal først i kamp lørdag og med en sejr her – hvilket vi forventer – så er VM kvalifikationen så godt som sikret. Vi krydser i hvert fingre på redaktionen, selv om vi ikke tror at det bliver nødvendigt med det hold vi har i denne periode.

To Top