Sikre

Mandagens Sikreste svenske kort…

Dagens hjemmehold har været den helt store overraskelse i den svenske Allsvenskan. Men det er så spørgsmålet om de kan stå hele distancen eller om de bare var mere parate end de øvrige hold, da turneringen endelig gik i gang.

Norrköbing – Mjällby = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Norrköbing topper Allsvenskan med 24 point efter 11 kampe , før denne runde og har en score på 27-11. Det er ikke så ringe endda og kun Malmö FF kan næsten matche dette. Og hjemme på Gamla Ullevi i Göteborg har de hentet de 16 af de 24 point – så ingen tvivl om hvor de er bedst.

Og dette opgør spilles netop på Gamla Ullevi, hvor de har vundet 5 ud af 6 kampe og har kun smidt point i et enkelt opgør, der endte remis. Scoreren foran egne “tome tribuner” er 13-3, så måske de skal lade være med at lukke nogen ind i fremtiden.

Men uagtet der ikke er fans på tribunerne, så er vi ret overbeviste om, at Norrköbing holder formen og henter de 3 point hjemme på Gamla Ullevi, som de har gjort indtil videre i næsten alle kampene her. Sikker hjemmesejr.

*

Mjällby fik faktisk en fin start på sæsonen, men er også faldet i både form og niveau i den seneste periode. De startede med 4 sejre, men har i de efterfølgende 4 kampe kun opnået 1 point. Mjällby slås lidt med en smal trup og derfor kan skader være et problem, når disse opstår hos vigtige spillere.

Mjällby er jævne med lige mange point hjemme og ude, men er som de fleste andre mandskaber bedst hjemme. Det er den defensive del af holdet er er ubalanceret og det er også her der har været skader på det sidste.

Scoreren hedder 12-18 efter 11 runder og det er både hjemme og ude at scoreren er negativ. Det er ikke rette op til i dag og her skal de møde det mest scorerende mandskab i Allsvenskan. Vi tror på en sejr på mindst 2-3 mål.

Norrköbing – Mjällby = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top