Sikre

Mandagens Sikre’ste Serie A opgør…

Vi er nået til 7. sidste runde i den bedste italienske række, så der kan stadig ske en del rokeringer, men mesterskabet syntes at være fordelt allerede – men så er der de andre placeringer lige efter, der kan sende klubben til Europa.

Inter – Torino = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Inter har muligheden, hvis det hele flasker sig, at ende på 2. pladsen – hvor der kun er 3 point op til. Lazio er i mindre god form og ligger nr. 2 og herefter ligger Atalanta med 1 point mere end Inter. Men et par svipsere har gjort, at de ikke allerede har hentet de 2 ovenliggende hold, da de tabte til Bologne og spillede remis hos Verona i seneste opgør.

Men Eriksen og Co. er alt andet lige et bedre hold end dagens gæster og hjemme på San Siro smider de ikke mange point væk. Selv om formen kan være ujævne i denne lidt mærkelige sæson, så er gæsternes udebane kvaliteter af så ringe karaktér, at en sejr ikke kan undgås.

*

Torino ligger i den tunge ende og skal have 3-5 point for at sikre sig overlevelse. Men det er ikke på udebane, at de skal regne med at få dem. De seneste 6 udekampe er alle tabt og det er kun blevet til 4 sejre i sæsonen. Det var en opblomstring de havde i december – men den er helt væk nu.

Vi tror ikke på gæsterne og slet ikke med den form de ellers har vist efter genstarten. Vi tænker på noget med en 2-3 måls sejr til hjemmeholdet Inter på San Siro.

Inter – Torino = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top