Sikre

Mandagens Sikreste Premier League opgør…

Vil Premier League blive afviklet uden afbrydelser og vil Liverpool gentage sidste sæsons fornemme succes. Det vil tiden vise, men vi er ikke i tvivl om, at Liverpool fortsætter med at vise deres styrke hjemmebanen og vinde sikkert over dagens gæster.

Liverpool – Arsenal = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Liverpool har ikke rigtigt vist svagheder i den nye sæson. Der var dog en smule knas i sæsonens første kamp hjemme mod Leeds, hvor oprykkerne forsvarede sig bragt indtil 2 minutter før tid, hvor Liverpool fik tilkendt et straffespark og vandt med 4-3.

Egentlig en helt fair sejr, men det var tæt på at Liverpool satte point til i premieren. Siden da har de igen vist stort set samme styrke dom i sidste sæson og slog Chelsea i sidste runde på Stamford Bridge med 2-0. Så mon ikke at det er et næsten identisk Liverpool mandskab vi får at se igen i 2020/021 sæsonen. I dag vinder de igen.

*

Arsenal er også lagt godt fra land og har vundet begge deres 2 første opgør. Hjemme mod West Ham og ude mod Fulham. Så vi er ret sikre på, at Arsenal vil være et af de mandskaber der vil være med i den sjove ende. Har de kræfter til både at spille Premier Lague og Europa League, så vil Arsenal være med til at skabe spænding i toppen af denne sæsons Premier League.

I dag tror vi dog at de står overfor en alt for stor mundfuld og vil hente sæsonens første nederlag. De seneste 5 gange Arsenal har været på besøg på Anfield, er de taget hjem med nederlag – det sker igen i dag. Men ingen tvivl om, at det er et opgør som hele redaktionen skal overvære på en skærm – og vi glæder os da også lidt – selv om ingen er fan af de 2 mandskaber – vi elsker bare god fodbold.

Liverpool – Arsenal = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top