Sikre

Mandagens Sikreste økonomiske valg…

Hvis det stod til os på redaktionen, ville vi sende jer en pengeregn hver eneste dag – men det kræver som minimum, at der er noget at spille på. Efter en gennemgang af dagens udvalg har vi ikke fundet noget som helst der give os “stå dreng” på redaktionen.

Hvis du alligevel ikke kan holde fingrene fra spil i dag og har fundet en eller anden konkurrence i synkronsvømning fra Ukraine – så har du virkelig et problem og bør stoppe med at spille. Nogle gange er det godt lige at mærke efter om hvor meget det kribler i kroppen.

Man skal heller ikke spille for mere end man har råd til at smide i skraldespanden, så det der med at låne til spil – drop det. Gør det på den fornuftige måde og glem alt om millionen inden jul – så kan du sagtens spille og alligevel få en masse guld.

Man kan jo altid oprette en ny konto og spille for deres Bonus og denne russiske spiludbyder har også de højeste odds dagligt.
Man skal hverken bruge NemID når man spille på en PC og man kan få pengene udbetalt på mange forskellige måder – som er alt fra bankkonto, PayPal, Online kontoer og forskellige typer af digital valuta som Bitcoin. PÅ den måde kan man holde det helt for sig selv, uden at ens bank eller andet blander sig.

Vi har lavet det nummer at oprette flere konti, da vi havde flere PayPal konti – lidt frækt – men går den så går den…

Spil med HER

Vi er tilbage i morgen tirsdag hvor den står på internationale kampe fra Champions League kvalifikationen.

To Top