Sikre

Mandagens Sikreste norske valg på BN…

Mens vi venter på den næste runde af de 2 store internationale turneringer, Europa League og ikke mindst Champions League – har vi taget et kig på et par kampe fra vores nordiske naboer. Her er det den norske Eliteserie som vi har set nærmere på.

Molde – Brann = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Molde ligger på 2. pladsen og har haft en rigtig god sæson indtil videre. Hvis de bare var en smule stærkere på fremmede græs, havde de ligget tættere på topholdet og skabt noget mere spænding. Men det betyder ikke at mesterskabet ikke stadig kan hentes.

Hjemme er de helt suveræne. 6 kampe og 6 sejre, med en målscore på 21-3. Det virker helt klart overbevisende og kun Rosenborg formåede at holde Molde fra at score mere end 1 gang. flere af de øvrige er endt både med 4 og 5 mål fra Molde’s side. Igen i dag vinder med mere end 1 mål.

*

Brann ligger i midten og roder faktisk en del rundt i denne periode. Det er formen de ikke kan finde og det ender for det meste med, at de ind i mellem fedter et enkelt point med hjem. Men ellers er det mest nederlag man ligger og slås med – for den seneste sejr ligger 7 kampe tilbage.

I dag er det på udebane og her er vi ret overbeviste om, at Brann ikke løfter sig til noget som helst. De seneste 3 kampe er alle tabt med en score på tilsammen 1-9. SÅ man kan vist roligt sige, at udebanegræs ikke er Brann’s livret. Igen i dag må de tage hjem med en dårlig smag i munde og et nederlag.

Molde – Brann = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top