Sikre

Mandagens “Sikre” VM opgør…

Mange har gået og ventet på, hvad det holdet fra øen fra den anden side af den engelske kanal vil byde ind med ved denne slutrunde og i dag vil vi få syn for sagen. Vi tror de gør det bedre end længe set.

Tunesien – England = 2 = Odds 1,44
Spillet hvor du får VM højeste StartBonus…

Tunesien er ikke et hold vi overhovedet skal regne med dette VM, ud over at bolden er rund og man kan være heldige med et eller andet. Men vi forventer at det ender med Belgien og England som de 2 hold der går videre.

Man kan altid stå i vejen og det er nok også deres eneste chance for point mod et tændt britisk mandskab. I deres optakt spillede de trods alt 2-2 mod både Portugal og Tyrkiet. Men mod Portugal slap de for Ronaldo – men scorede trods alt 2 mål.

Det var trænings kampe, i dag tror vi slet ikke på dem mod et så erfarent og kompetent mandskab som det britiske. Måske kan de være heldige at score – men det tror vi faktisk heller ikke på.

*

England har ikke haft succes i VM sammenhæng i lange tider, men det nuværende mandskab virker faktisk mere kompetent end set længe. Især spille konceptet og holdånden har ændret sig til englændernes fordel.

De er naturligvis ikke vant til at spille mod afrikanske hold, men så længe englænderne holder tempo i spillet og bruger deres fysik, så bør de være et både langt bedre hold og mandskab, end deres afrikanske modstandere. Vi tror ikke på en overraskelse.

Tunesien – England = 2 = Odds 1,44
Spillet hvor du får VM højeste StartBonus…

To Top