Sikre

Mandagens “Sikre” valg på BNs redaktion…

Efter en Super lørdag og et “Fuldt Hus ” søndag kan vi godt mærke på redaktionen, at formen er rigtig god og vi er der, hvor vores mange brugere ønsker det – nemlig der hvor vi forudser de rigtige udfald.

Vi starter dagens anbefalinger med en kamp som vi har hentet i den italienske Serie B mellem to hold som begge nok kunne have ønsket sig en noget bedre sæsonstart – men de er begge ved at komme sig.

Palermo – Cittadella = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Bonus…

Palermo måtte lide den tort at rykke ned fra Serie A efter sidste sæson, men har stort set haft mulighed for at bibeholde hele mandskabet – hvilket gør en kæmpe forskel i Serie B.

Med en sejr i dagens hjemmekamp på Renzo Barbera i Palermo, vil de sætte sig på 1. pladsen i Serie B. Vi tror på denne sejr, for Palermo taber meget sjældent.. Kun 1 gang har de måtte gå i omklædningsrummet med bøjede hoveder efter et nederlag.

Vi vurderer der ikke kun er et niveau til forskel mellem disse to hold, men Palermo har derudover også fordelen af at spille hjemme foran egne fans på Renzo Barbera.

*

Cittadella har haft det noget mere stramt og ligger kun 2 point fra nedrykningsstregen. De popper op en gang i mellem og laver et enkelt overraskende resultat hist og her – men de er alt for ujævne i deres præstationer.

Formen er dog pt noget nede, med kun en enkelt sejr i deres seneste 5 kampe. I dag er det så et af de 3 tophold og mødes med de to øvrige har begge resulteret i klare nederlag – og det kommer der et mere af i dette opgør.

Palermo – Cittadella = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Bonus…

To Top