Sikre

Mandagens “Sikre” valg på BNs redaktion…

Vejrtroldene har lovet en sidste dag her i 2017 hvor varmen kunne nå op på hele 20 grader, men de har jo taget fejl før – men det kunne da være dejligt hvis de for en gangs skyld ramte rigtigt – vi prøver selv i den norske Eliteserie.

Sarpsborg 08 ligger pt. på en 3. plads, men kan med en sejr i dagens opgør hjemme på Sarpsborg Stadion, lægge sig foran Molde, som er det hold der indtager 2. pladsen. Og netop hjemme på Sarpsborg Stadion er de ganske habile.

Kun 1 kamp er smidt på gulvet, efter 12 hjemmekampe og det var til Rosenborg. Ellers er det blevet til 7 sejre og 4 gange remis, fulgt af en udemærket score på 24-11. Vi er ret overbeviste på redaktionen at de ligger på 2. pladsen efter dette opgør.

*

Stabæk har haft en blandet sæson og det har bevirket at de er placeret i midten af rækken, hvor de stort set hverken kan nå fugl eller fisk. De er dog kun 8 point fra nedrykningsstregen, men med kun 6 runder tilbage burde det ikke være et tema.

De er bestemt ikke rækkens ringeste hold ude, men det har dog kun vundet 3 opgør på fremmed græs i sæsonen. Scoren på 15-21 indikere også at de helt klart er til at snakke med. Vi tror ikke på dem på udebane, da motivationen og formen ikke er oppe og ringe.

Sarpsborg 08 – Stabæk = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Bedste Bonus Tilbud…

To Top