Sikre

Mandagens “Sikre” valg på BN…

Det er et lidt “korthåret” program vi er oppe imod på BettingNews redaktion i denne periode, men det er dog lykkedes at finde et opgør – som vi selv spiller på og som vi kan stå inde for.

Vi starter op i den bedste norske række Eliteserien, hvor vi får et ganske fint odds på et udfald vi mener er givet på forhånd.

Sarpsborg 08 – Stabaek = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Sarpsborg 08 vil med en sejr i dagens hjemmekamp rykke op på en samlet 4. plads, efter de første 12 runder er spillet. Sæsonstarten har været godkendt og kun 2 gange har man forladt banen som tabere i denne sæson.

Kun topholdet Brann har vundet over Sarpsborg 08 hjemme på Sarpsborg Stadion, de øvrige kampe har givet point og en score på 10-2. Så hjemme foran egne fans er de et godt hold og vi ser kun et udfald – en hjemmesejr.

*

Stabaek har lidt småskader i truppen og 3 mand fra start-11’eren har meldt fra. I forvejen har starten på denne sæson ikke været noget at råbe hurra for og Stabaek har kun opnået 10 point efter 11 kampe.

Ude er den helt gal – her er det blevet til 2 point og en score på 4-12 – stort set modsat hjemmeholdets score i samme periode. Det bliver en tung hjemrejse, for vi tror på en sikker flermåls sejr til hjemmeholdet.

Sarpsborg 08 – Stabaek = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

To Top