Sikre

Mandagens Sikre valg på BettingNews…

Det begynder at lugte lidt af forår, men blæsten er altså skide irriterende – især med den fart den har på i disse dage, hvis man spiller fodbold. Men de gode hold spiller jo på stadion, hvor tribunerne jo holder vinden lidt på afstand. Vi starter i Primeira Liga, som er den bedste række i Portugal.

Famalicao – Braga = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Famalicao kan meget vel rykke ud af ligaen, hvis de ikke får ændret deres form i en mere positiv retning. De ligger næstsidst i tabellen, men der er 7 mandskaber der ligger indenfor 4 point, så en sejr kan flytte rigtigt meget i en positiv retning. Famalicao’s chance for at redde sig ligger nok på udebane, hvor de også har hentet de fleste af deres point og fleste sejre. 3 af slagsen.

Hjemme skal de nok være glade for, at der ikke er tilskuere, for så var de no blevet buhet ud i de fleste kampe hjemme på Municipal de Famalicao. Kun 1 sejr efter 11 hjemmekampe er at betragte som pinligt. Der er da også det mandskab der har den absolut ringeste hjemmestatistik. Med tanke på dagens gæsters styrke – har vi godt nok svært ved at se at Famalicao skulle have nogen chancer overhovedet.

*

Braga har modsat haft en glimrende sæson. Før denne runde er de placeret som nr. 2, men der er 9 point op til topholdet Sporting. Så både FC Porto og Benfica ligger efter i tabellen. Men Sporting er stadig med i CL, efter de sendte Juventus på porten, så det vil nok koste lidt kræfter fremadrettet. Så en evt. 2. plads virker ikke helt usandsynligt.

I dag skal de spille på udebane og det har de ikke haft så store problemer med indtil videre. De har tabt til både Ferreira, Sporting og Porto, som er blandt de absolut bedste hjemmehold – ud over Braga selv. Så det er vel fair nok. Men til gengæld har de vundet resten uden at spille remis. I dag møder de det ringeste hjemmehold i Primeira Liga og med deres gode form, burde det være en walk-over.

Famalicao – Braga = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top