Nyhed

Mandagens “Sikre” valg på BettingNews redaktion…

Rundens sidste kam fra Superligaen er mellem 2 hold som bestemt ikke kan siges at have meget til fælles i denne periode. Hverken når det kommer til form eller placering. Der er kun 1 mulig vinder af dette opgør i vores optik.

FC Midtjylland – AaB = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

FC Midtjylland er måske ikke helt oppe i samme gear som FC København, men er helt klart et hold der hører til i toppen og spiller som et tophold.

FCM er også kommet godt ud af vinterpausen og lagde ud med en sejr ude over Vendsyssel. Måske ikke den mest ophidsende modstander, men 3 point tæller g den selvtillid der følger med.

I dag er de så hjemme på MCH Arena og her er de absolut svære at have med at gøre. 10 kampe har givet 9 sejre og 1 remis. Det er faktisk bedre end FCK.

SÅ man tager ikke til MCH Arena og forventer point – selvom man selvfølgelig altid går efter en sejr som udgangspunkt og håber på det. Men det er bare næsten umuligt imod FCM.

*

AaB kom skidt ud af starthullerne og tabte hjemme til Randers. Men AaB har også været meget sløje på hjemmebane i denne sæson. Med kun 2 sejre og 2 gange remis er de klart det ringeste hjemmehold i Superligaen.

Men i dag er det på udebane, så lidt mere opløftende og håbefuldt for klubbens fans. Her har de trods alt kun tabt 1 opgør efter 11 udekampe, så det er bestemt godkendt. Det er da også årsagen til, at de lige præcis æigger med i den rigtige halvdel – endnu.

Men selvom de er blandt de bedste udehold, så står de overfor et klassemandskab, som er Superligaen bedste foran egne fans. Det “Clash” tror vi bestemt ikke at AaB kommer succesfuldt ud af og taber.

FC Midtjylland – AaB = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top