Nyhed

Mandagens “Sikre” valg fra UNL…

Måske er UEFA Nations League slet ikke et så tosset tiltag, for der har da været en hel del seværdige kampe og meget jævnbyrdige. Så det kan sagtens gå hen og blive en succes på sigt.

Sverige – Tyrkiet = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dit Indskud 3Doblet til at spille for…

Sverige havde et rigtigt godt VM og har selvfølgelig taget den selvtillid med videre. De viste at de sagtens kunne klare uden Zlatan og spillede faktisk mere som et hold i Rusland, hvor alle tog ansvar.

Dog er det en smule “firkantet” at se på, da de ikke er de mest kreative – men mere bare solide i deres håndværk. Men det er resultaterne der tæller og ikke om vi kan lide at se dem spille.

Vi er ret overbeviste om, at deres 8-blok nok skal holde tyrkerne fra at score og hjemme på Friends Arena i Stockholm, plejer de nok at kunne ramme målet. Vi tror på en smal hjemmesejr.

*

Tyrkiet deltog ikke ved VM og har ikke så meget at byde på i denne periode. De kan nu godt spille fodbold, men mangler nogle individualister på topniveau til at krydre spillet og mulighederne.

De spiller rigtigt meget remis og mod et svensk hold med en stærk defensiv, kunne dette resultat sagtens gentage i dette opgør. Vi har dog en lille fidus til svenskerne, qua hjemmebanen og holdets fremgang.

Sverige – Tyrkiet = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dit Indskud 3Doblet til at spille for…

To Top