Nyhed

Mandagens “Sikre” valg fra UEFA Nations League…

Mandag bliver endnu en dag med fuld fokus på UEFA Nations League, hvor det handler om landskampe med mulighed for at ende ved næste EM, hvis det ender med succes

Bulgarien – Slovenien = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får Hele 122% i bonus ved første indskud…

Bulgarien står med muligheden for at rykke op i Liga B med en sejr i dette sidste opgør i gruppen. Dog er der lige den “men”, at Norge ligger med samme pointantal, men med en bedre score. Bulgarien har kun plus 2 mål, mens Norge har plus 3.

Så en klar offensiv indsats fra Bulgariens side er det eneste der kan sende dem op i Ligaen over – så opgaven er defineret klart. Og hjemme i Sofia på Vasil Levski stadion har de vist sig ganske habile i denne gruppe. Både Norge og Cypern og det samme er vi sikre på overgår Slovenien.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Slovenien får ikke succes i denne opgang da de ligner et hold der dumper et niveau ned til Liga D. De ligger sidst i gruppen me kun 2 point og det er 3 mindre en Cypern. Men der er stadig en chance – men det kræver en sejr.

Den er dog svær at få øve på, med tanke på at det både er udebane og mod et hold de tabte hjemme til med 1-2. Vi har ingen forestillinger i vores vildeste fantasi der muliggør troen på en sejr – eller bare point.

Bulgarien – Slovenien = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får Hele 122% i bonus ved første indskud…

To Top