Nyhed

Mandagens “Sikre” valg fra SuperEttan i Sverige…

Den kommende uge ser lidt trist ud, med mange pokalkampe – som vi på redaktionen helst ikke piller så meget ved, men nogle ordinære kampe har vi da fundet frem til i dag.

IK Frej – Jönköpings = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får 3-Doblet Dit indskud til at spille for…

IK Frej er der ikke så mange der har hørt om og de har da gennem tiderne heller ikke gjort så meget væsen af sig. I de senere år har de dog formået at etablere sig i den næstbedste svenske række og vi tror de også vil være her i næste sæson.

Hjemme på Vikingavallen i Taby har de fået 18 ud af deres 28 point. Det er kun en gang siden maj, at IK Frej har forladt banen som tabere, så odds’et lidt uforståeligt højt på denne kamp. Ligeledes er der kun 4 point i forskel på de 2 hold.

Tager man de 2 holds form med i betragtning, er IK Frej faktisk bedre kørende end gæsterne i denne periode – så vi snupper gerne en god Dobbelt-Chance til et godt odds.

*

Jönköpings har ikke hentet mange point i den senere tid og på udebane ser det helt elendigt ud. Kun 1 point i deres 5 seneste udekampe, taler vist sit eget tydelige sprog om deres evner på fremmed græs.

Men i det hele taget har Jönköbing vist en vigende form i den 2. halvdel af turneringen og vi har en fornemmelse af, at de faktisk ryger ned under stregen i løbet af de næste 3-4 runder. I dag vil de tabe endnu engang på udebane.

IK Frej – Jönköbings = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får 3-Doblet Dit indskud til at spille for…

 

To Top