Sikre

Mandagens Sikre valg fra PL…

Der er nok en del der har tunge ansigter efter de mange dage med mad og hyggeligt samvær med familie og venner. Men så har vi heldigvis nogle dage til, at få kræfterne tilbage – inden vi igen skal more os på årets sidste dag. Her starter vi med at more os over dagens “Sikre” spil og penge i lommen.

Everton – Manchester City = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Everton ligner et mandskab der vil være med i den sjove ende og har gjort det glimrende i den første del af sæsonen. De sluttede da også godt af i sidste sæson og flere af de momenter har de taget med over i denne. Offensiven er god og defensiven er bestemt heller ikke ringe, så den nuværende 4. plads er helt fortjent.

Men dagens gæster er altså bare et hold, som er rigtigt svært at have med at gøre. Everton har kun tabt 2 kampe hjemme, men det var til hold som Leeds og Manchester Utd. Vi er sikre på at Everton nok skal levere en god kamp, men vi tror ikke på de levere 3 point til tabellen.

*

Manchester City er ikke helt så toneangivende i denne sæson og virker som et hold der er en smule slidt. Men de spiller dog staig med på øverste hylde, selv om point høsten har fejlet en smule. Men når man selv med en dårlig sæson kan ligge som nr. 8 og har spillet færre kampe, så har man en god trup. Når City har vundet i dag, vil de da også skubbe Everton væk fra 4. pladsen.

City har kun tabt et opgør på udebane indtil videre og det var mod Tottenham. Der har dog været flere remis kampe end der ellers plejer at være, men det er vel godkendt at spille remis hos byrivalerne fra United. Vi tror på mere end 2 mål og at City er det hold der trækker det længste strå.

Everton – Manchester City = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top