Sikre

Mandagens Sikre valg fra League One…

Efter en noget jævn sommer weekend, ser vi både frem til bedre vejr og endnu flere gevinster. I League One er Play-Offs spillet gået i gang, så her er der overhovedet ikke plads til dårlige kampe, hvis man gerne vil op i Championship i næste sæson.

Oxford – Portsmouth = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Oxford var i en fantastisk form, med en lang række sejre i træk før League One blev sat på pause. Det forlyder da også, at formen stadig er på den rigtige hylde og hjemme er Oxford et rigtigt stærkt hold. Dog ikke så stærke som gæsternes hjemmebane, men absolut i toppen af de bedste i League One.

Det første møde mellem disse 2 mandskaber blev spillet i fredags og endte…

*

Portsmouth er som beskrevet et rigtigt godt hold hjemme, sådan har det været gennem hele sæson og er da også det hold der har opnået flest point før Play-offs gik i gang. Det ser straks en del anderledes på udebane, hvor de kun er et mellemhold, når de gæster fremmede stadions.

Efter resultatet i første opgør, skal Portsmouth oppe sig, da resultatet 1-1 blev udfaldet. Så den umiddelbare fordel blev forpasset, da spillet ikke hængte ordentligt sammen. Sikkert grundet manglende kampform. I dag er de ude og det er ikke her de er bedst. Vi tror at Portsmouth ryger ud i dag i ordinær spilletid.

Oxford – Portsmouth = 1 = Odds 2 50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top