Nyhed

Mandagens “Sikre” valg fra Frankrig…

Vi står overfor en uge, som bestemt ikke er speciel attraktiv, når man ser på den med Betting brillerne på. Ikke nogen af de helt store kampe, men en masse ligegyldige.

Det er fordi er er landsholds pause i denne uge, så de respektive turneringer har valg, at drosle kraftigt ned og give sekunda holdene en lille pause i denne uge. Vi lægger dog ud i Ligue 2.

GFC Ajaccio – Lens = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får mandagens Højeste Bonus som ny kunde…

GFC Ajaccio kæmper en brag kamp for ikke at ryge et niveau ned efter sæsonen. De er godt nok 4 point fra den forkerte siden af stregen, men formen er ret så stillestående i denne periode.

En enkelt sejr kan rykke meget, men dem skal GFC Ajaccio kigge længe efter. De har vundet 1 gang ud af 10 forsøg i 2019 og det var helt tilbage i januar. Siden er 5 kampe endt remis og de øvrige tabt.

Hjemme skal vi helt tilbage til november for at finde den seneste sejr. Så det er et hold der nærmest overrasker sig selv, når de vinder. Muligheden for en remis er selvfølgelig til stede, men vi tror fuldt og fast på endnu et nederlag.

*

Lens kæmper med om oprykning til Ligue 1. Der er 6 point op til den direkte oprykning, men der er hele 10 runder at hente det i. Pt. ligger de i det felt der skal ud i kval-kampe.

Lens har fået point i 8 ud af 14 udekampe, hvoraf de 5 er vundet. De seneste gange har det godt dog ikke været succes, men det har også været mod betydeligt stærkere hjemmehold. I dag får de 3 gode point der holder dem inde i kampen om en tur op i Ligue 1.

GFC Ajaccio – Lens = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får mandagens Højeste Bonus som ny kunde…

To Top