Sikre

Mandagens “Sikre” valg af panelet…

Vi er i dagens første anbefaling, som er dagens “Sikre”, taget et smut ned i den bedste italienske række Serie A, hvor der spilles en kam som Bookmakerne har sat et et underligt halvhøjt odds efter redaktionens mening.

Lazio – Torino = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus…

Lazio har haft en god sæson indtil nu og er placeret som rækkens nr. 5, med 32 point efter 14 kampe. Der er kun 2 point op til CL og kun 7 point op til toppen af Serie A. I dag spiller de så hjemme på Stadio Olimpico i Rom.

Her har de kun tabt 2 opgør i denne sæson i alle turneringer og det var mod AC Milan og Napoli. Så her er de et svært hold at lege med, Især hvis man ikke har mere styrke på udebane end dagens modstandere kommer med.

*

Torino har ikke så meget med i posen på udebane. De indledte godt nok sæsonen em at vinde deres 2 første på fremmed græs, men siden da er det gået støt og ujævnt ned af bakke.

De er placeret i midten af Serie A og på de seneste har de nærmest specialiseret sig i, at spille remis. Hele 8 er det blevet til i løbet af sæsonen og de er da også det hold der har spillet flest kampe remis af alle hold i Serie A.

Muligheden er naturligvis også til stede i dette opgør, men vi mener på redaktionen at Lazio er et så godt et hjemmehold og formen er i den rigtige ende af skalaen, at vi ikke tror på det i dag.

Lazio – Torino = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus…

To Top