Sikre

Mandagens “Sikre” valg af Experterne…

Som man sikkert kan mærke så er vi inde i en periode, hvor fodboldturneringerne kører på et meget lavt blus, men mange hold og spillere har også været hårdt prøvet længe. Det er dog blevet til dette FA Cup valg i dag.

Brighton – Crystal Palace = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får indsatsen 3x igen at spille for…

Brighton spiller som gæsterne til dagligt i Premier League, hvor de faktisk som oprykkere har gjort en rigtig fin figur. I dag gælder det så den prestigefyldte FA Cup, hvor de spiller hjemme på Amex Stadium, da de var lavere placeret ved udgangen af sidste sæson end gæsterne.

Og netop hjemme på Amex Stadium har været med til at holde dem til i Premier League og den styrke og selvtillid de har vist her, er vi ret overbeviste om, vil bære dem mindst til et returopgør.

Kun Liverpool og Manchester City har snuppet alle 3 point på Amex Stadium i denne sæson, så man skal virkelig være oppe i gear for, at hente point på Amex Stadium i denne sæson.

*

Crystal Palace gør det faktisk og helt fint, men er dog fulgt af nedrykningsspøgelset som lægger et ekstra pres på spillerne og dermed også deres præstationer.

På udebane er de ikke helt til graven, men med kun 2 sejre i 11 udekampe er de heller ikke skræmmende på nogen måde. Vi er ikke i tvivl om et tæt opgør med få mål og findes der en vinder tror vi mest på hjemmeholdet Brighton.

Brighton – Crystal Palace = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får indsatsen 3x igen at spille for…

To Top