Sikre

Mandagens Sikre UNL anbefaling fra BN…

Der er UNL kampe de næste par dage og dem vil vi naturligvis beskæftige os med. Efter de fleste mandskaber har spillet en første kamp, kan man se hvordan de enkelte landshold er kommet igennem krisen og klar til de nye strabadser der kommer i den kommende sæson.

Østrig – Rumænien = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Østrig fik en god start i deres UNL gruppe, da de var en tur i Norge og kom hjem med en 2-1 sejr i bagagen. Østrig var helt klart det mandskab der både fysisk var mest klart og spillemæssigt var en klasse bedre. Ja, lad os bare sige at nordmændende ikke fik et ben til jorden.

I dag spiller de hjemme i bjerglandet og her er det kun de absolut bedste landshold, der får point med hjem. Den kategori tilhører dagens gæster bestemt ikke. Vi er ret sikre på, at Østrig henter 3 point igen og lægger sig forventeligt i toppen af gruppen.

*

Rumænien fi kun 1-1 hjemme mod Nordirland og alt andet lige, så er det ikke et landshold der er meget styrke i. De spiller stadig alt for meget britisk og er nemme at regne ud. Men det formåede rumænerne altså ikke.

På udebane er det hold som Malta og Færøerne de får point mod, men bestemt ikke hold der er stærkere – og det må dagens modstandere helt klart forventes at være. Vi ser ikke meget håb for gæsterne i dette opgør. Taber sikkert med et par mål.

Østrig – Rumænien = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top