Nyhed

Mandagens Sikre tyske sekunda opgør…

Den første mandag i marts måned har ikke meget at byde på, men vi har dog alligevel fundet et par opgør, som vi selv smider noget guld efter og tror på. Vi starter i den næstbedste tyske række 2. Bundesliga, hvor hjemmeholdet sejler.

Hannover – Kiel = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Hannover ligger langt nede i den næstbedste tyske række, hvor der kun er 2 point ned til holdet lige under stregen. Men de er dog hele 7 mandskaber der slås om at undgå de 1-2 pladser der er at slås om at undgå.

Hjemme på HDI-Arena har det været rimeligt skidt i denne sæson. Kun 1 sejr har de kunnet glæde deres fans med og det er ikke meget. De har dog formået at holde modstanderne fra at vinde 7 gange, så det er alligevel blevet til 10 sølle point. Formen er blevet en smule bedre, men der er langt mellem snapsene.

*

Kiel har fået point i de seneste 6 udekampe i 2. Bundesliga, så de har det godt med at spille på udebane. Faktisk har de fået 20 ud af deres 33 point på fremmed græs, så det er ikke altid lige sjovt at have Kiel på besøg.

Den samme følelse er vi ret overbeviste om, at Hannover har efter aftenens kamp. Med en god form og stadig mulighed for at spille om oprykning, så vil motivationen og det gode spil på udebane, gøre udslaget. Vi tror på mindst det ene point i dag.

Hannover – Kiel = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top