Sikre

Mandagens “Sikre” tyske anbefaling…

Vi starter denne mandag op med et opgør fra den tyske Bundesliga, hvor det er en kamp mellem to hold der skal fokusere på nedrykning og derfor vil der helt automatisk være masser af nerve i dette opgør.

W. Bremen – FC Köln = 1 = Odds 1,80
Spillet hos den nye Bookie med den Høje startbonus…

W. Bremen har fået meget bedre fat, men det betyder bestemt ikke at de kan hvile på lauerbærene endnu, da der stadig er 9 runder tilbage af den tyske Bundesliga og kun 2 point ned til stregen.

Men de har fået arbejdet sig op på den rigtige side og er i en hæderlig form. Faktisk den 5. bedste i ligaen i denne periode. Det skyldes mest at de nu igen får point når de spiller hjemme på Weserstadion foran egne fans – som de også gør i dag – alle 3 point.

*

FC Köln ligger isoleret sidst sammen med Hamburger SV. Med kun 17 point og 9 point op til en redning, så ser det rigtigt svært ud for FC Köln. Det er ikke umuligt, men så skal der helt andre boller på suppen.

De får dog nogle succesoplevelser ind i mellem, som i sidste kamp på udebane, hvor de slog FC Leipzig. Så tabte de til gengæld hjemme i den efterfølgende kamp mod formsvage Stuttgart med 2-3. De er for ustabile og Bremen vinder dette opgør hjemme på Weserstadion.

W. Bremen – FC Köln = 1 = Odds 1,80
Spillet hos den nye Bookie med den Høje startbonus…

To Top