Nyhed

Mandagens “Sikre” tyske anbefaling…

Der er ikke så meget at vælge i mellem i denne uge, da den er afsat til pokalunder og evt. udsatte kampe. Så vi er smuttet en tur ned i den næstbedste tyske række 2. Bundesliga for, at finde dagens “Sikre”.

Kiel – Magdeburg = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får Dit indskud 3X igen at spille for…

Kiel har fået en godkendt start i den næstbedste tyske række 2. Bundesliga, hvor man stadig ikke har tabt efter de første 3 runder. Defensiven ser ud til at virke fornuftigt, da man kun har lukket et enkelt mål ind i disse kampe.

Man vandt over nedrykkerne på udebane fra HSV med 3-0 i premiere runden og har efterfølgende hentet 2X remis. SÅ det er måske ikke prangende, men mere en solid indsats, som tyske hold er kendt for.

*

Magdeburg er rykket tilbage i den næstbedste række og har allerede mærket forkellen på de 2 niveauer. De har det svært og det vil tage en del tid, før de får spillet sig op i niveau.

De spillede senest remis ude mod Aue, som er spået en placering under stregen. I dag er modstanderne langt mere erfarne på dette niveau og vi forventer at Kiel får gang i scoringerne igen og vinder me et par kasser.

Kiel – Magdeburg = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får Dit indskud 3X igen at spille for…

To Top