Nyhed

Mandagens Sikre tyrkiske Super Lig kamp…

Dagens program er lidt speget og derfor har vi kigget lidt udover de ligaer vi plejer at anbefale kampe fra. Men vi følger rigtigt mange ligaer og derfor også en stort kendskab til de mindre Bettede ligaer. Den tyrkiske liga er vi rigtigt godt inde i.

Sivasspor – Rizespor = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Sivasspor har været helt ustyrlige i denne sæson. De topper den bedste tyrkiske række og har endda hele 4 point ned til nr. 2 i den tyrkiske Super Lig. Kun 2 kampe er smidt på gulvet efter 18 kampe og de 12 af dem er vundet.

Hjemme på Yeni 4 Eylül Stadyumu har er de stadig ubesejrede, efter de første 9 kampe er afviklet foran egne fans. 8 sejre og en enkelt remis er det blevet til og scoren lyder på 19-5. Dagens gæster er ikke et af de bedre hold og Sivasspor fastholder deres position og margen i toppen af rækken efter dette opgør og en sejr.

*

Rizespor ligger i midten af rækken på en 11. plads og 17 point efter dagens hjemmehold. Sæsonen har været utrolig ujævn og det skyldes ikke mindst en ringe defensiv, der svigter gang på gang. Scoren efter 18 runder hedder 19-27 og det er især på fremmed græs at den er gal.

Hele 16 mål ha Rizespor lukket ind i 8 udebaneopgør og i dag skal de møde rækkens stærkeste hjemmehold. Kun 7 point har Rizespor hentet på fremmed stadions i denne sæson, så det er ret svær at tro på, at de pludselig skulle finde en form og et spil frem, der kan gøre en forskel. Sten sikkert nederlag til gæsterne i dag.

Sivasspor – Rizespor = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top