Sikre

Mandagens “Sikre” tyrkiske spil…

Vi starter op i den noget uroplagede land Tyrkiet, hvis man bor i den del af landet der grænser op mod Syrien, men der er helt roligt ved turiststederne mv. Det er landets bedste række Super Lig vi her har kigget på.

Basaksehir – Glenclerbirligli = 1 = Odds 1,45
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Basaksehir er stadig den store overraskelse i denne sæson og det ser ikke ud til, at de vil blive vippet af tronen som førerhold, med den form og fart de har på i denne sæson.

Når de har vundet dette opgør ligger de nr. 1 med en margin på 2 point ned til Galatasaray, som plejer at toppe rækken med en god margin. Men Basaksehir vil det anderledes og det skyldes bl.a de fine resultater hjemme på Fatih Terim Stadium i Istanbul.

Her har de spillet 10 kampe med 8 sejre til følge. Kun et nederlag og en enkelt remis, har de smidt foran egne fans i denne sæson. I dag kommer der helt sikkert endnu 3 point til glæde for hjemmepublikummet.

*

Glenclebirligli er faktisk også i en ganske fornuftig form, men har ikke samme klasse og mandskab styrke som hjemmeholdet. De fik også en lidt halvskidt start på sæsonen, så en formfremgang var længe ventet og ønsket.

Selv om formen er opadgående, så er de slet ikke så faste i kødet på udebane. Kun 1 sejr og 4 gange remis, er det blevet til efter 11 udekampe. I dag møder de i et mandskab som har masser af selvtillid og god form – det ligner et sikkert nederlag.

Basaksehir – Glenclerbirligli = 1 = Odds 1,45
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top