Nyhed

Mandagens “Sikre” tyrkiske anbefaling…

Vi starter op i varmen denne råkolde mandag, hvor en stor del af Danmark er ramt af det hvide pulver, der populært går under betegnelsen “sne”. Det finde også i Tyrkiet, men ikke her hvor kampen afvikles.

Basaksehir – Kimpasa = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får Dagens Højeste BONUS….

Basaksehir rykkede op i den bedste tyrkiske række i forrige sæson og var faktisk tæt på, at ende som mestre. De endte dog som 3’er, á point med nr. 2 og kun 3 point fra Galatasaray. Så flot sæson som oprykkere.

Det plejer normalt ikke at gå så godt i den efterfølgende, men det er Basaksehir ret ligeglade med, for de fortsætter de gode takter. I denne sæson topper de igen den tyrkiske Super Lig og pt. har de 6 point i margen til nr. 2.

Vi har lidt tro på, at de går hele vejen denne gang og derfor er en sejr på hjemmebane en nødvendighed og andet virker da også usandsynligt. De har kun tabt 2 kampe i hele sæsonen og vundet 11 ud af 18 kampe. Her kommer den 12 sejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Kimpasa har endnu ikke vundet i 2019, efter de 2 første kampe i Super Lig. En remis ude og et nederlag hjemme til Rizespor er hvad det er blevet til. Desværre var remis’en i Cup’en, så det point kan de ikke bruge til så meget.

Der udover er formen mildest talt ringe. Kun 4 point i de seneste 5 kampe fortæller lidt om, at der er noget der ikke fungerer. I dag skal de så møde et hold der både fungerer og spiller hjemme foran sine egne forventningsfulde og fanattiske fans – det bliver til endnu et nederlag.

Basaksehir – Kimpasa = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får Dagens Højeste BONUS….

To Top