Sikre

Mandagens Sikre svensker på BNs redaktion…

Dagens kampprogram er noget tyndbenet – for ikke at sige stort set ikke til stede. Vi har også den filosofi på BettingNews, at vi ikke bare lægger kampe ud for at fylde siden. I dag har det dog alligevel været muligt at finde et enkelt opgør, som vi føler os trygge ved og som holder mindste Odds’et på 1,40..

Degerfors – Vesterås = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Degerfors topper den næstbedste svenske række, med 5 point ned til nr. 2 og 10 point ned til nr. 3. Det er kun de 2 første hold der rykker direkte op i Allsvenskan. I dag spiller de hjemme på det lille og lidt slidte stadion Stora Valla. Men selv om det er slidt, så er de rigtigt gode i egne omgivelser. 10kampe har givet 8 sejre og 2 nederlag.

1 nederlag i deres seneste 15 fortæller om et hold som har et niveau mere end de andre i rækken. Kun 3 af disse er endt med remis. 20 kampe har givet 47 mål, som er mere end dobbelt så meget som dagens gæster har scoret. Vi er helt sikre på endnu 3 point og endnu tættere på oprykningen.

*

Vesterås har en helt anden udfordring at slås med. Nemlig nedrykningsstregen. Kun 1 point skiller dem fra fiaskoen og de er 4 hold der kæmper om, at undgå 2 af de 4 nedrykningsmuligheder. Formen er også en udfordring, for den er godt nok skidt i denne periode.

Der er kun 10 runder tilbage i sæsonen, så der er ikke så meget plads til slinger i valsen. Havde de spillet på hjemmebane, havde vi troet på et lille nederlag, men på udebane mod topholdet i storform – så bliver det en flermåls sejr på måske 3-4 mål.

Degerfors – Vesterås = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top