Sikre

Mandagens Sikre svensker på BN…

Vi har fundet dette svenske opgør frem, da begge hold helt klart er bedst hjemme og nærmest lidt pinlige, når de spiller på udebane. Så ud over hjemmeholdets klare fordel er der også stor formforskel i denne periode.

Häcken – Varbergs = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du ALTID får den højeste Bonus som ny bruger…

Häcken er rækkens næstbedste hjemmehold og kun et ærgerligt nederlag til Kalmar, har været den eneste dårlige oplevelse på hjemmebanen indtil videre. Scoreren på 17-4 fortæller også en del om deres styrke. Formen er bestemt godkendt og havde det ikke været for deres dårlige evner på udebane, havde de toppet formbarometeret.

De er pt. placeret nr. 5, så de er stadig med hvor det er sjovt. De skal dog have deres udebane niveau løftet en del, hvis de vil slås med om medaljer og Europa – men i dag er det hjemme. Så her er vi ikke i tvivl om, at de henter endnu en sejr.

*

Varbergs er nr. 9 i Allsvenskan og er som hjemmeholdet også stærkest på eget græs. Men slet ikke lige så stærke som Häcken. Det er da også grunden til at de halter bagefter hjemmeholdet i tabellen. Når de så også er lige så elendige på udebane som hjemmeholdet – så ligner det heller ikke en sjov dag på kontoret for Varbergs.

Kun 1 sejr er det blevet til og det var i første runde på udebane. Siden da har det godt nok været en slap omgang. Defensiven er blevet bedre end tidligere, men med den styrke dagens hjemmehold har på eget græstæppe, så er der heller ikke plads til fejl. Dem tror vi så Varbergs vil lave rigeligt af til, så Häcken vinder.

Häcken – Varbergs = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du ALTID får den højeste Bonus som ny bruger…

To Top