Sikre

Mandagens “Sikre” svenske valg…

Efter en lidt tung weekend, ser vi frem til et snarligt VM i Rusland – men der er dog stadig nogle dage endnu og i ventetiden har vi snuppet et opgør fra den svenske SuperEttan som dagens “Sikre” anbefaling.

Värnamo – Jönköpings = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får din indsats 3-Dobblet til at spille for…

Värnamo ligger sidst i SuperEttan med kun 5 point efter de første 11 runder er afviklet. De 4 af dem er godt nok kommet på hjemmebanen, men det har også været mod hold der er noget tungere i bagdelen end dagens gæster fra Jönköbings.

Det er specielt evnen til at score mål der er det helt store problem. Kun 7 af slagsen efter 11 kampe er virkeligt et problem. Hjemme hedder den 5-9 – så det er absolut ikke noget godt hold og vi tror heller ikke på dem i dag.

*

Jönköpings tilhører ikke toppen af den næstbedste række, men har dog hentet 7 point flere end dagens hjemmehold. & af de indhentede point er hentet på udebane vi a 2 sejre.

Begge mod hold der enten er lige så ringe hjemme eller endda ringere. Vi kan ikke se andet end en udebanesejr, men er også opmærksomme på, at et heldig remis for hjemmeholdet kan forekomme, derfor en halvgardering.

Värnamo – Jönköpings = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får din indsats 3-Dobblet til at spille for…

To Top