Nyhed

Mandagens Sikre Superliga opgør på BN…

Så er vi nået til den sidste kamp i dette års efterårs udgave af den danske Superliga, hvor sidste års mestre skal se om de kan slutte sæsonen ordentligt af, så de ikke sakker endnumere bagud i forhold til topholdet fra FCM.

FC København – OB = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets Højeste JuleBonus at spille for…

FC København har ikke haft samme dominans i denne sæson og halter noget bagefter midtjyderne fra FCM. Københavnerne har dog også haft EL med i deres sæson og det har slidt på truppen. Men Ståle har alligevel formået at holde et godt niveau og 2. pladsen er da også fuldt fortjent.

Hjemme i Parken har de kun spillet en enkelt kamp remis og vundet de 8 andre. Så ingen tvivl om, at Parken nærmest kan kaldes for en fæstning – for her skal man virkelig være på stikkerne for, at få point med hjem. Vi tror ikke at OB er så meget på stikkerne, at de får noget som helst med hjem.

*

OB har haft en meget ujævn sæson, men er dog alligevel placeret som det ringeste hold i den bedste halvdel. Men hvis OB skal gøre sig nogle forhåbninger om, at komme med i det “rigtige” slutspil, skal der andre boller på suppen.

Hjemme på Fyn gør de det faktisk hæderligt, dog uden at være prangende. Det ser noget ringere ud på udebane. Her skal vi tilbage til september for at finde en kamp der gav point på udebane. Siden har de tabt 4 kampe til bl.a Lyngby, AaB, AGF og Horsens.

I dag er modstanderen af en helt anden og bedre kaliber end de hold de har tabt til i de seneste 4 udekampe. Så det er rimeligt svært at forestille sig at OB får noget som helst med hjem i dag – også selv om bolden er rund og fodbold kan være skide uforudsigeligt.

FC København – OB = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets Højeste JuleBonus at spille for…

To Top