Sikre

Mandagens Sikre Superliga anbefaling…

Det er ikke det vilde der er at spille på i dag og det er i hvert fald ikke noget som man bliver opstemt af – når man kigger ned over dagens program. Men vi har dog alligevel fundet 2 opgør, som vi selv smider noget guld efter i dag og vi starter i den danske Superliga – i Mesterskabs slutspillet.

Randers FC – FC Midtjylland = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som NY…

Randers FC ligger sidst i Mesterskabs slutspillet og er blevet overhalet af FC Nordsjælland, der er inde i en angt bedre form. Der kun kommet 2 sejre ind på kontoen, udover de sejre der har været i Landspokalen, så Randers ligner ikke et mandskab der skal andet end at have tiden til at gå, indtil det bliver sommerferie. De vandt dog noget overraskende over FC København med 2-1, men her kendte københavnerne ikke deres besøgelsestid – men det gav da 3 point.

Men selv mod Lyngby tabte man hjemme, så det har været lidt tungt at komme i slutspillet, hvor der af naturlige grunde også er de bedste modstandere. Vi tror at Randers ender sidst i gruppen og ikke henter ret mange flere point i denne sæson – ikke nok til at de slutter bedre i hvert fald. De seneste De seneste 10 gange at FC Midtjylland har besøgt Randers, er det endt med et nederlag – så vi vurderer at det 11. nederlag i streg på hjemmebane kommer i dette opgør. 

*

FC Midtjylland har den mentale fordel, med 10 sejre i streg på Cepheus Park. Ydermere har FC Midtjylland scoret mindst 2 ml eller flere i disse 10 kampe, så FC Midtjylland har helt styr på de lokale rivaler. I det hele taget har FC Midtjylland igen i denne sæson vist stor styrke og ikke mindst stabilitet. Kun FC København har stjålet en remis fra FC Midtjylland de seneste 6 kampe – så vi er ret overbeviste om, at FC Midtjylland også løber med mesterskabet.

Selvfølgelig kan Landspokalen være en forstyrrende faktor, men ikke så forstyrrende at FC Midtjylland sætter så meget til, at de ikke ender i toppen. Det ser ud til, at FC Midtjylland har overtaget FC Københavns plads som det mest professionelle og stabile hold i Superligaen. Og den stabilitet vil fører dem til mesterskabet. Vi har spillet på den rene sejr, men tror faktisk at midtjyderne vinder med mere end 1 mål.

Randers FC – FC Midtjylland = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som NY…

To Top