Sikre

Mandagens “Sikre” spil på redaktionen…

Efter en søndag med “Fuldt Hus” og flere fede Odds, samt en lørdag hvor vi bl.a ramte Odds 6,50, føler vi os tilbage i den gamle kendte form, hvor vi stort set rammer det hele og ikke mindst det daglige overskud.

Vi er denne lidt triste mandag hoppet ned i varmen og den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor vi har fundet et opgør som vi mener Bookmakerne har set sig helt skævt på – og derfor følger der også et godt odds.

Huesca – Zaragoza = 1 = Odds 1,90
Spillet hos den Nye Bookie med den Vilde Startbonus…

Huesca er et godt hjemmehold, dog uden at have bygget en fæstning rundt om Estadio El Alcoraz, men det er yderst sjældent de taber her. Vi skal helt tilbage til februar for at finde det seneste nederlag i liga sammenhæng.

Vi er klar over at det bliver en tæt kamp, for det er den slag kampe Huesca plejer at spille hjemme på Estadio El Alcoraz. Det er sjældent de vinder stort. De har ikke tabt de seneste 7 kampe hjemme/ude og vi føler os overbeviste om, at de får alle 3 point i dag.

*

Zaragoza er ikke noget ringe hold i La Liga 2. og ligger da også placeret som nr. 11, 5 point efter hjemmeholdet. Hjemme har de faktisk skuffet en del i denne sæson og har gjort det bedst ude.

Netop derfor ville mange så også mene, at den måske ikke er så sikker endda. Vi vurderer dog at de 2 holds form er modsat rettet og at Zaragoza lige så stille og roligt daler i niveau og evner – i dag kommer der endnu et bevis for det – et nederlag.

Huesca – Zaragoza = 1 = Odds 1,90
Spillet hos den Nye Bookie med den Vilde Startbonus…

To Top