Sikre

Mandagens “Sikre” spil på BNs redaktion…

Vi var tæt på at starte den nye måned med “Fuldt Hus”, men Juventus kunne ikke holde distancen og det faldt vi på med et enkelt mål – men stadig en god start på oktober, som vil følger op på i dag i den tyske 2. Bundesliga.

Düsseldorff – Duisburg = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedet Absolut Bedste Bonus at lege med…

Düsseldorff landede et godt stykke ned i tabellen efter sidste sæson og har derfor gjort sig nogle investeringer, som fra starten af denne sæson, har vist sig at være de rigtige.

Efter 8 kampe er kun 1 enkelt tabt og med en sejr i dag, vil Düsseldorff generobre 1. pladsen, hvor de har ligget siden runde 3.  Det var ikke hjemme på Esprit Arena de tabte, men har dog spillet en enkelt remis i første runde.

De er klar stærkere hjemme, som d fleste hold på dette niveau og vi er endda tilbøjelige til at tro på på en sejr med mere end 1 mål, til Düsseldorff.

*

Duisburg har haft en noget mere stram sæsonstart og ligger da også og roder på en 15 plads, som er den sidste plads over nedrykningsstregen. Så der skal andre boller på suppen.

Lidt overraskende har Duisburg hentet flere point ude end hjemme, men det indikerer i redaktionens øjne mere deres ustabilitet, mere end form og styrke på fremmed græs. Vi tror ikke på dem i dag på Esprit Arena i Düsseldorff.

Düsseldorff – Duisburg = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedet Absolut Bedste Bonus at lege med…

To Top