Sikre

Mandagens “Sikre” spil på BN…

Vi starter denne nye uge op med en kamp fra den næstbedste franske række, som også som noge nyt i denne sæson afvikler ordinære turneringskampe om mandagen, som et fast spilletidspunkt – og det er helt OK.

Reims – Auxerre = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du stadig kan få den Høje Bonus hos den Nye Bookie…

Reims topper den næstbedste franske Ligue 2 og har ikke lavet mange fejl i denne sæson. Kun en enkelt dårlig dag hjemme på Stade Auguste-Delaune er det blevet til i sæsonen, og her tabte man knebent til Brest med 0-1.

De øvrige 6 hjemmekampe har givet 16 point og en score på 15-1, så det er et svært sted at komme på besøg, når Reims spiller foran egne fans hjemme på Stade Auguste-Delaune.

*

Auxerre startede faktisk sæsonen jammerligt, men har fået samlet sig en smule efterfølgende. Men udebane er og har aldrig været deres favorit og i denne sæson er det ikke anderledes.

Kun 1 sejr i 8 forsøg, hvor de øvrige 7 har givet 5 nederlag og en score på 4-14. Så det er ikke en modstander man frygter kommer på besøg. Formen er ikke helt til hundene, men bestemt heller ikke prangende – vi tror ikke på dem i dag.

Reims – Auxerre = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du stadig kan få den Høje Bonus hos den Nye Bookie…

To Top