Sikre

Mandagens Sikre spil med italiensk fodbold…

Det bliver kun til et enkelt opgør i dag og det er hentet fra den næstbedste række i Italien – Serie B. Her skal man til 5 runde og der er begyndt så småt at tegne et billede af, hvilke hold der ligner oprykningskandidater og hvem der har en masse arbejde der skal gøres før, formen er oppe i omdrejninger.

Frosinone – Brescia (0-1) = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Frosinone er kommet tilfredsstillende i gang med sæsonen og er stadig ubesejrede her efter de første 3 runder. Dog er 2 af kampene endt remis, hvilket ikke er helt unormalt i den næstbedste række i Italien. Sejren kom på udebane over L.R. Vicenza, der ligger og roder i den nederste del af Serie B. Hjemme har de mødt Perugia og Parma og her endte det begge gange med en pointdeling. 

I sidste sæson endt ikke færre end 9 kampe remis ud af 19 og den tendens er også begyndt at vise sig i denne. Kun 4 af kampene blev vundet foran egne fans. Vi er af den overbevisning at Frosinone ikke vinder dette opgør, men det ville da ikke overraske os på redaktionen, hvis endnu en hjemmekamp skulle ende remis. Det har vi garderet os imod og stadig opnået et godt odds.

*

Brescia topper ligaen før denne runde med maksimumpoint og en score på 10-2, efter kun 3 runder. Så de er startet med brask og bram og ligner en mandskab der seriøst vil slås med i toppen. De har da også fået noget tilgang og det virker som det har været af god kvalitet. Brescia sluttede som nr. 7 i tabellen, men røg ud i kvalspillet om oprykning, så nu skal det være. 

I sidste sæson tabte de kun 7 kampe ud af 19 på udebane. Men fik 6 sejre og lige så mange remis’er. Så Brescia er rigtig fornuftige på fremmed græs og den tendens har ikke været anderledes i denne sæson. De 2 udekampe de har spillet i de 3 første runder er endt med 2 sejre og en score på 5-1. Så selv om det ligner en remis, så mener vi på redaktionen, at Brescia står med de bedste kort for at vinde.

Frosinone – Brescia (0-1) = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top