Sikre

Mandagens Sikre spil fra SuperEttan…

Igen denne mandag er der dukket et opgør op, som har fanget redaktionens interesse. Det er fra den næstbedste svneske række SuperEttan, som kun er nået til runde 9. Det er ikke pga Corrona, men fordi man i Sverige spiller vinter-til-vinter turneringer, da deres sommerperiode nogle steder i det lange land, er noget kortere end den danske.

Jönköbings – Akropolis = 1 = 1,85
Spillet hvoe du får dagens største EM Bonus…

Jönköbings havde en træg start på sæsonen, hvor det vaklede en del og resultaterne ujævne. Placeringen her efter 8 runder er nr. 8, med 5 point op til top holdet Värnemo, før denne runde. Men Jönköbing er kommet efter det i de seneste runder, hvor der er faldet 2 sejre af. Og det har ikke været mod hold fra den tunge ende, tvært imod. Det var over hhv. nr. 3 og 4 før denne runde.

Jönköbing scorede hhv 2 og 3 mål i disse kampe og lukkede kun 1 mål ind i eget net. Så vi fornemmer en voksende selvtillid og en stigende formkurve og sejren over nr. 3 Sundsval var endda på udebane. Traditionelt er Jönköbing stærkest på hjemmebane og er da også stadig ubesejret på eget græstæppe efter de første 4 kampe. Her er det blevet til 2 sejre og 2 gange remis. Vi tror sæsonens 3 hjemmesejr kommer i dag.

*

Akropolis har vundet 1 kampe indtil nu, efter de første 8 runder. Det var i seneste runde mod bundholdet Falkensberg, med 1-0. Er det et tegn på en stigende formkurve – Nej. Taber man til Falkenberg på hjemmebane i denne periode, burde man slet ikke spille på dette niveau. Så det var i redaktionens optik en pligtsejr, men de har stadig kun opnået 7 point efter 8 runder.

Før sejren i sidste runde, så det faktisk ud som om, at der var en faldende form. Og sejren var da også kun på 1-0 og det er ikke noget prangende resultat mod det hold der ligger i bunden og har lukket flest mål ind. Så vi fornemmer helt klart, at Akropolis stadig er er en ringe form og på udebane kommer det slet ikke til at gå. Her er scoren 2-6, efter 2 nederlag og 2 gange remis. Et flermåls nederlag ville ikke overraske os på redaktionen.

Jönköbings – Akropolis = 1 = 1,85
Spillet hvoe du får dagens største EM Bonus…

To Top