Sikre

Mandagens “Sikre” spil fra Spanien…

Landskamps runden er ikke helt overstået endnu og derfor er spille udbuddet stadig påvirket af dette og det betyder at det er lidt som så med kampe. Men vi har fundet et fra La Liga 2, som både har t højt odds og er sikkert.

Cadiz – Huesca = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor DU får markedets bedste LIVEStream…

Cadiz er så småt ved at få fat igen, efter en kort periode med nogle ujævne præstationer og dermed også resultater. Men de 2 seneste opgør har igen givet fuldt gevinst og holdet er igen stort set skadesfrit.

Hjemme på Estadio Ramón de Carranza har Cadiz kun i et tilfælde måtte forlade banen som tabere, efter de første 16 hjemmekampe er afviklet. Så det er et sted hvor de føler sig godt tilpas og scoren på 21-8 samme sted, giver samme indikationer.

*

Huesca er ved at falde helt sammen og deres utrolig hjemmebane styrke er udskiftet med flere uforstående nederlag i den senere periode. Huesca har ikke fået en eneste sejr i deres 5 seneste kampe – til trods for at de ligger placeret som nr. 2.

Men de har ligget helt suverænt nr. 1 og om det er gummiben eller bare en dårlig form er lidt svært at spå om. På udebane har de ikke samme styrke som hjemme og er noget mere ordinære og det er ude at kampen spilles i dag.

Vi tror at nedturen fortsætter i aftenens kamp. Både grundet spillestedet, men også grundet en dalene formkurve som umiddelbart er svær at rette op – især pga spillestedet.

Cadiz – Huesca = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor DU får markedets bedste LIVEStream…

To Top