Sikre

Mandagens Sikre spil fra den svenske liga…

Vi har hentet denne anbefaling i den næstbedste svenske liga SuperEttan – og nej vi har ikke drukket af natpotten. Vi følger faktisk denne liga, men henter ikke så tit vore anbefalinger herfra. Men grundet det ringe udbud og et fint spil i dag – så er det jo oplagt at benytte sig af denne mulighed.

AFC Eskilstuna – Örgryte = 1X = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller..
.

AFC Eskilstuna hører bestemt ikke til de bedre hjemmehold og har kun fået point i halvdelen af deres kampe på eget stadion. De har faktisk fået lige mange point på ude og hjemmebane (11 stk.) – så de er et hold der mest spiller på formen og måske endda dagsformen.

Men formen er faktisk god i denne periode og der har ikke været nogen nederlag i deres seneste 4 kampe hjemme/ude. Det er blevet til 3 sejre og en remis. Og det har været mod hold i samme lag, som også dagens gæster tilhører. Det bliver tæt, men det ender med en hjemmesejr.

*

Örgryte er modsat heller ikke et af de bedre udehold i SuperEttan. Kun 1 sejr er det blevet til og det var i den første udekamp mod det absolutte bundhold fra Ljungskilde. Herefter er det blevet 4 gange remis og 5 nederlag.

I forvejen har Örgryte ikke den bedste statistik mod hjemmeholdet, så på redaktionen er vi ret overraskede over at odds’et så højt på en hjemmesejr. Selv om vi garderer med et X, så er odds’et stadig fint – så derfor spiller vi med livrem og seler i denne anbefaling – selv om vi tror på en hjemmesejr.

AFC Eskilstuna – Örgryte = 1X = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller..

To Top