Sikre

Mandagens “Sikre” spanske valg…

Det er en tung dag t være Better på i dag. For det er godt nok småt med udvalget og sådan vil det være i et par uger endnu på hverdagene, indtil diverse ligaer igen starter op på et kort forår, grundet det kommende VM. Så det er blevet til et enkelt opgør fra La Liga.

Betis – Leganes = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil at lege med…

Betis er meget alt eller intet i denne sæson og den store ustabilitet giver både skæve nederlag og overraskende sejre. Senest slog man storebror fra samme by Sevilla med 5-3 på udebane, så selvtilliden må være i top.

Normalt er deres hjemmebane et fort, men i denne sæson har voldgraven i flere tilfælde ikke været dyb nok og de har indkasseret et større antal nederlag end de plejer hjemme på Benito Villamarín.

Men de seneste kamp har givet tro på mere, da formen virker til at være opadgående og man igen er begyndt at vinde fodboldkampe – både ude og hjemme. Det bliver et tæt opgør, men Betis henter alle 3 point.

*

Leganes lagde ud i sæsonen med 3 udebanesejre i streg og det overraskede de fleste, at de var så “friske” fra start. Men det var så også mod de hold, der ligger og roder i den tunge ende af La Liga.

For efterfølgende har man kun hentet 1 point i de efterfølgende 6 udekampe, så alt er ved det gamle, når det kommer til Leganes og udebane styrke og formåen.

Kan Leganes holde deres mål rent, vil de nok hente det ene point, for selv scorer de stort set aldrig på udebane. Hjemmeholdet er modsat blandt de hold der scorer mange mål – så vi er ikke i tvivl om udfaldet her.

Betis – Leganes = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil at lege med…

To Top