Sikre

Mandagens Sikre spanske valg på BN…

Dagens eneste kamp på BettingNews denne mandag er hentet i den bedste spanske række La Liga, hvor vi har kigget på et hold, der har taget en triumf og et par gode skalpe på det seneste. Det er ikke hver dag man slår både Real Madrid og FC Barcelona.

Ath. Bilbao – Getafe = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Ath. Bilbao sendte første Real Madrid ud af Super Cuppen og slog efterfølgende FC Barcelona i finalen. Det giver både en pokal og ikke mindst en masse selvtillid. Men det har de også brug for, da de ligger i midten af La Liga, med kun 5 point ned til nedrykning.

Det er hjemme de får de fleste af deres point og her spiller de meget alt eller intet. De har tabt til de bedste udehold og vundet over alle de andre. Det har givet 5 sejre og 4 nederlag og en score på 13-8. Vi tror på den 6 hjemmesejr efter dette opgør.

*

Getafe har fået stabiliseret sin form efter en kedelig periode. Men hver gang det virker til at vende, falde de ned igen i samme hul. Det er simpelthen evnen til at score mål der er en mangelvare. Getafe hører til de hold der har scoret absolut færrest mål og det er i dette tilfælde 15, efter 17 kampe.

Selv om de senest vandt på udebane over Elche, var det igen en af de kampe, hvor modstanderen ikke havde meget at byde på. Elche er også på vej ned. I dag er modstanderen af en anden kaliber, med selvtillid, efter at have slået de 2 store i spansk fodbold. Havde det været hjemme, så havde en remis været mulig – men på udebane er der ikke meget der er muligt for Getafe i dag.

Ath. Bilbao – Getafe = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top