Sikre

Mandagens Sikre spanske opgør på BN…

Endnu en uge tager sin begyndelse og efteråret rusker i træerne. Det er sgu en lidt trist periode vi går ind i, med tanke på at vi også skal forholde os til Corvid-19. Heldigvis skal vi her kun tænke på fodbold – og i dag starter vi op i det spanske og den bedste række La Liga.

Villarreal – Valladolid = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Villarreal fik en lidt træg start i premiere runden med en remis på hjemmebane mod Huesca. Det er bestemt gået fremad siden og især hjemme på La Ceramica har de været ret så suveræne indtil videre. Der er stadig nogle mangler ude, hvilket har bevirket at de stadig spejder efter den første udebanesejr i denne sæson.

Men hjemme har de gjort rent bord siden 1-1 kampen mod Huesca. Det er blevet til 3 La Liga sejre og en enkelt EL sejr. Det var været mod mandskaber vi helt klart mener er bedre end dagens gæster. Vi er ret overbeviste om, at Villarreal vinder endnu en hjemmekamp.

*

Valladolid hænger noget i bremsen – eller de har måske slet ikke sluppet den endnu. For emd en bundplacering og kun 3 point efter 7. runder – så er der rigtigt meget der skal gøres, hvis man skal tro på overlevelse. Man går stadig og venter på den første sejr efter sommerferien.

Vi tror så ikke på redaktionen at de overlever. De måtte sige farvel til nogle spillere op til sæsonen og de har ikke fået den rette erstatning. Det er tydeligt at se i defensiven. De har fået et heldigt point på udebane over Huesca, men i dag vil ikke engang heldet kunne hjælpe dem. Sikkert nederlag.

Villarreal – Valladolid = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top