Sikre

Mandagens Sikre spanske opgør på BN…

Vi starter op i La Liga 2, hvor bundholdet får besøg af et noget mere ambitiøst mandskab end de selv har været i denne sæson. Programmet er tæt og derfor vil mange opgør sikkert ende remis i denne periode – men dette opgør får en vinder.

Mirandes – Albacete = 1 = Odds 1,85
Spillet hvo du IKKE skal bruge NemID…

Mirandes er ikke så langt efter at placere sig i den del af La Liga 2, hvor der stadig er mulighed for at kæmpe om oprykning. Og med tanke på, at klubben ikke svømmer i penge, så Har de alligevel fået skrabet et habilt mandskab sammen. Mirandes har samme udfordringer hjemme og ude, som de fleste andre mandskaber.

Ude er det kun nogenlunde, mens de hjemme stort set får point i hver kamp. Kun 1 gang er det mislykkedes. Formen er heller ikke så ringe i denne periode og den er en smule på vej op. Vi mener, at Mirandes sikkert vinder dette opgør hjemme på Municipal de Anduva.

*

Albacete ligger sidst og er ved at isolere sig selv fra den øvrige del af mandskaberne i La Liga 2. Kun 11 point i 18 opgør og en score på 9-25 kan ikke bruges til noget og med kun 2 sejre i hele sæsonen, ligner det en sten sikker nedrykning allerede nu. Hjemme har de 16 af deres point og det betyder, at kun 2 point er hentet på udebane.

Det er især målscoreren på udebane der er helt til hundene. 1-14 efter 9 kampe er helt galt og de burde næsten betale for at komme ind og spille. I dag slipper de for at betale – men de slipper ikke med at tabe kampen.

Mirandes – Albacete = 1 = Odds 1,85
Spillet hvo du IKKE skal bruge NemID…

To Top