Nyhed

Mandagens Sikre spanske opgør i toppen af La Liga 2…

Det er 3. sidste runde i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor vi her har valgt et opgør, hvor begge mandskaber har en hel dem at spille for – i en samme ende af tabellen – så her vil der være masser af spænding og motivation.

La Coruna – Mallorca = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

La Coruna har desværre fået en lidt svende form her lige før lukketid. Man lå ellers fint og i det felt der fik oprykningschancen via Play Offs spillet, men den er så småt begyndt at smuldre.

Med kun 1 point i de 2 seneste kampe er de blevet af et enkelt hold og det har sendt dem lige undefor det sjove selskab. De skal spille hjemme foran egne fans og det burde være en fordel. Men sådan ser vi ikke på det.

Kun 8 sejre i 19 kampe er bare ikke godt nok og vi skal hele 9 runder tilbage for, at finde den seneste. De har tabt til hold de burde få point imod hjemme i de seneste 3 kampe og det for os til at tro, at de er gået helt i stå.

*

Mallorca virker til gengæld mere som et hold der har en plan og har noget at have den i. Det bakkes op af en rigtig god form, hvor de kun har tabt 2 kampe i deres 14 seneste af slagsen. Så det er et mandskab fuld af selvtillid.

Kun 3 af disse kampe er endt remis, så der har været 9 sejre ude og hjemme i den seneste periode. Det har sendt Mallorca op på en 4. plads, med 6 point mere end dagens hjemmehold.

At Bookmakerne giver os 1,70 på Dobbelt-Chancen virker utrolig underligt, med tanke på de 2 holds form. Men de har nok kigget på at La Coruna spiller hjemme, men det har jo ikke været en succes i lang tid – heller ikke i dag.

La Coruna – Mallorca = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top