Sikre

Mandagens Sikre spanske La Liga 2 valg…

På denne lidt kedelige julemandag hopper vi et smut ned på de lidt mere varme breddegrader og har fundet et opgør fra en af de populære ferie øer. Det er nok den mest berømte af dem alle og alle på redaktionen har da også holdt ferie på netop denne ø.

Mallorca – Castellon = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Mallorca ligger i spidsen af La Liga 2 og har haft en både stigende form, men også en længere periode med gode resultater. Mallorca har ikke tabt de seneste 14 kampe i La Liga 2, hverken hjemme eller ude. Og vi ved jo historisk, at Mallorca i den grad er stærkeste på eget græstæppe hjemme på øen.

Og det har også været sådan i denne sæson, når de har spillet på Mallorca Estadio i hovedbyen Palma. Ingen nederlag indtil videre og en flot score på 10-1 efter de første 5 kampe. Både pointhøstningen og målscoreren stiger efter dette opgør. Sikker hjemmesejr.

*

Castellon rykkede på til denne sæson, men har haft det svært efter turneringen for alvor er kommet i gang. Efter 15 runder er der kun opnået 3 sejre og en elendig målscore. 13-21 hedder den og 15 point. Så de ligger naturligvis og roder omkring stregen og har kun 15 point.

Ude er det temmelig skidt. Godt nok er der kommet 3 gange remis på tavlen, men det var i starten at de 2 af dem faldt, hvor formen, spillet og optimismen var langt bedre. Kun 1 sejr i de 10 seneste kampe er det blevet til og de kan godt skyde en hvid pil efter sejr og point i dag.

Mallorca – Castellon = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top