Nyhed

Mandagens Sikre spanske desperado fra La Liga 2…

Vi starter mandagen op med et spil fra den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor det er et opgør mellem 2 mandskaber der i den grad slås med nedryknings spøgelset og fiaskoen.

Zaragoza – Gimnastic = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får Dagens Højeste Mandags Bonus…

Zaragoza har 4 point ned til stregen og skal til at stramme balderne gevaldigt, hvis det ikke skal ende helt galt. Men det virker ikke som en mulighed, for formen er helt til hundende i denne periode.

6 nederlag og kun 2 sejre i de seneste 10 kampe skal helst ikke fortsætte. De andre hold er så småt begyndt at få point og dermed er der flere hold der er igang med at rykke for Zaragoza.

Hjemme er stedet hvor de skal have point. Men selv her har de ikke været frygtindgydende i denne sæson. De har kun fået ca. 50% af deres point hjemme. Men da gæsterne er endnu mere elendige tror vi på en tiltrængt hjemmesejr i dag.

*

Gimnastic ligger under stregen med 8 point op til en redning. Det virker ikke så sandsynligt at det sker, og formen bakker bestemt ikke muligheden op. Kun 1 sejr og 3 point i de seneste 5 kampe er langt fra nok.

I forvejen er Gimnastic rækkens ringeste udehold med kun 1 sejr og 3 gange remis. De øvrige 12 kampe er tabt. Når man så ser på scoreren får man alligevel øjenbrynene op, for med 4-26 på udebane, burde de nærmeste betale for at komme ind på stadion. De taber endnu engang i dag.

Zaragoza – Gimnastic = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får Dagens Højeste Mandags Bonus…

To Top