Nyhed

Mandagens “Sikre” spanske anbefaling…

Vi starter denne triste mandag, rent vejrmæssigt, op med et opgør fra et noget varmere klima, som man har i Spanien på denne årstid. Kampen er fundet i den næstbedste række La Liga 2.

Malaga – Numancia = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du slipper for at bruge NemID…

Malaga topper den næstbedste spanske række med 22 point efter 10 kampe. Scoreren er ikke prangende men solidt på 12-6 og det er nok indtil videre. De har tabt 2 kampe indtil nu, men begge har været å fremmed græs, for hjemme på Estadio La Rosaleda, er de ganske stærke.

5 kampe, 5 sejre og en score på 8-1 taler sit helt eget tydelige sprog om deres styrke her. De spiller ud fra en solid defensiv både ude og hjemme, men hjemme krydrer de den med en offensiv, der gør det den skal, nemlig score mål. Vi giver dem en sikker hjemmesejr mere.

*

Numancia gør sig ikke specielt godt i turneringen og heller ikke på udebane. Dog har de placeret sig på en 11. plads, men det er lige så meget fordi de andre hold er endnu ringere. La Liga 2 har været en skuffelse i denne sæson, når man ser på niveauet.

De har stadig deres første udesejr til gode efter 5 kampe, som er endt hhv. 3x remis og 2 nederlag. I dag skal de så møde et nedrykkerhold fra La Liga på udebane og den kombination kan vi slet ikke få til at gå op i dag. Vi tror på ingen måder på udeholdet.

Malaga – Numancia = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du slipper for at bruge NemID…

 

To Top