Sikre

Mandagens Sikre spanske anbefaling på redaktionen…

Dagens eneste anbefaling er hentet i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor der spilles på livet løs selv om der er landskampe. Det skyldes blandt andet at denne sæsons turnering er kort og med rigtig mange kampe på kort tid. Så de har set sig nødsaget til at holde den næstbedste række i gang i perioden med landskampe.

Fuenlabrada – Mallorca = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Fuenlabrada behøver hverken at tænke på oprykning eller nedrykning, da de har placeret i “ingenmandsland”, hvor der er nogenlunde lige langt til begge muligheder. 9 point ned til en evt. nedrykning før denne runde og 10 point op til de sjove placeringer. Så Fuenlabrada’s spiller er så småt begyndt at tænke på ferie og badetøfler.

Formen har da også været ret jævn kedelig i en meget lang periode. De spiller utroligt ofte remis og det er faktisk sket 15 gange efter 30 runder. Så det er hver 2. gang de spiller remis. De 10 af kampene der er endt uden vinder har været hjemme på Estadio Fernando Torres, men det tror vi ikke vil ske i dag. Dertil er dagens gæster en tand for stærke.

*

Mallorca har haft en fin sæson indtil videre og ligner det ene af de 2 mandskaber der rykker direkte op i La Liga. Men den er ikke sikker endnu, da der er 12 runder tilbage og kun 5 point ned til nr. 3, som skal ud i Play Offs. Normalt er de stærkest hjemme på øen, men i denne sæson har de også vist styrke på fremmed græs.

De har faktisk få en smule flere point som gæster i denne sæson og det er ikke det vi plejer at se fra de enkelte Ø-hold’s side. Det plejer at være hjemme. Det betyder også, at de er rækkens stærkeste udehold med 31 point efter 14 udekampe og kun 1 opgør er tabt indtil videre. Vi tror helt klart ikke på, at de taber i dag – men muligheden for remis er bestemt til stede. Vi vover dog at tro at det ender med en vinder og vidneren er dagens gæster.

Fuenlabrada – Mallorca = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top