Sikre

Mandagens Sikre spanske anbefaling på BN…

Denne mandag har vi kun 1 anbefaling, som er hentet i den næstbedste spanske række La Liga 2. Dagens gæster virker til, for længst at være rykket ned og kun teoretisk vil de kunne redde sig. Modsat er dagens hjemmehold med i kampen om en af de populære Play Offs placeringer og ligeledes i langt bedre form. 

R. Vallecano – Albacete = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

R. Vallecano ligger med på det yderste mandat af de mandskaber der skal ud i et Play Off spil efter sidste runde. De har lidt luft ned til nr. 7 på 4 point, men der er også 7 runder tilbage, så de skal holde tungen lige i munden. Men der er kun 2 point i mellem nr. 4 til 6, så også her er det tæt. Formen er jævn, uden at være prangende. De smider nogle “dumme” point ind i mellem – men sådan er det i fodbold.

Hjemme på Vallecas er de et hæderligt mandskab. Kun 5 kampe er tabt efter 17 hjemmekampe. De 10 er blevet vundet. Så Vallecano tager oftest alle 3 point, når de vinder hjemme på Vallecas, hvilket vi forventer i dag. Så selv om dagens gæster også er meget motiverede så mener vi, at styrkeforholdet er en hel del til Vallecano’s fordel. Hjemmeholdet er bare et bedre mandskab.

*

Alabacete kæmper en desperat kamp for overlevelse i bunden af La Liga 2. De ligger stadig sidst, men fik en kærkommen sejr over Mirandes i seneste runde, som har absolut ingenting at spille for. Men det gav nogle forhåbninger – selv om de i redaktionens optik, kun er teoretiske. Men selvfølgelig skal de tro på miraklet og gå efter det. Sejren var hjemme – i dag er de på udebane og det har bestemt ikke været en succes i denne sæson.

3 sejre er det blevet til og det var de sidste 3 udekampe i 2020. Hvad der lige skete i den periode er svært at sige – men det virkede som om, at Julemanden havde været forbi. Til gengæld har de tabt stort set alt på udebane lige siden og det vil sige i hele 2021. 4 nederlag og en enkelt remis og i nederlagene har Albacete lukket mindst 2 mål ind. Vi tror på ingen måde på miraklet fra Albacete, hverken i dag eller denne sæson.

R. Vallecano – Albacete = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top